Big bag siergrind

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Met een big bag siergrind kunt u alle kanten op

Het begrip siergrind staat voor vrijwel alle types grind. Natuurlijk kunt u grind voor verschillende doeleinden gebruiken, maar siergrind houdt in dat het mooie steensoorten zijn om te zien. Zo komt het verschil tussen de diverse types grind vooral tot uitdrukking in de grootte van de kiezelstenen. Soms is het noodzakelijk om grotere stenen te gebruiken, voor bijvoorbeeld het dak. Gebruikt u siergrind voor een tuinpad of oprit, dan heeft u liever kleinere steentjes. Zo blijft het gemakkelijk om er over te lopen en autobanden worden niet beschadigd bij het rijden over siergrind. Met een Big bag siergrind is het mogelijk om al mooi tuinpad aan te leggen.

Wat zijn de eigenschappen van siergrind in een big bag?

Koopt u siergrind in een big bag, dan is de belangrijkste eigenschap die u mag verwachten van siergrind, dat het ronde afgesleten steentjes zijn. De steentjes van siergrind komen van nature voor in rivieren en worden hieruit gedolven. Door de jaren heen heeft de stroming de steentjes op natuurlijk wijze bewerkt, waardoor ze een glad en afgerond oppervlak hebben. Dit is ideaal voor siergrind en om te gebruiken voor tuinpaden en parkeerterreinen. Verder is siergrind goed waterdoorlatend. U hoeft afhankelijk van de ondergrond natuurlijk, niet bang te zijn dat siergrind zorgt voor plassen water op uw tuinpad.

Een big bag siergrind kopen bij Bestel Grind en Zand

Waar u ook siergrind voor nodig heeft, u kunt een big bag siergrind kopen bij Bestel Grind en Zand. Onze big bag is gevuld met een kuub siergrind en u kunt ook bij ons terecht voor een halve big bag. Tevens heeft u bij ons de keuze uit grove of fijne siergrind. Grove siergrind kunt u gebruiken als bijvoorbeeld dakgrind. Het fijner siergrind gebruikt u voor een terras, tuinpad of parkeerterrein. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met siergrind? Neemt u dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.