Bigbag betonzand

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Koop een bigbag betonzand voor uw aan te maken beton

Zandcementvloeren zijn betonnen vloeren, waarbij een mix is gebruikt van zand en gebonden door cement. Het zijn zeer veel gebruikte vloeren, die we ook kennen onder verschillende namen, zoals cementdekvloer, smeervloer of een afwerkvloer. Een zandcementvloer wordt in gebouwen als laatste afwerkingslaag op een draagvloer aangebracht. Hierop kunt u uw vloerbedekking met eventuele isolatiemateriaal aanbrengen. Voor het aanmaken van een mortel voor een betonnen vloer, heeft u betonzand nodig. In combinatie met betongrind, maakt u hiermee de meeste sterke betonsoorten voor allerlei toepassingen. Naast een betonnen vloer, kunt u betonzand ook gebruiken voor het aanmaken van specie voor funderingen, zoals een fundering voor een schuur of schutting.

Het gebruik van betonzand in een bigbag

Het aanmaken van betonmortel is niet zo heel moeilijk. Veel mensen hebben nogal eens moeite met de verhoudingen van de aanwezige stoffen in betonmortel, maar is niet zo moeilijk. U mag uitgaan van de 1-2-2 regel. Dit houdt in dat u 1 deel beton nodig heeft, 2 delen betonzand en 3 delen betongrind. Voor een vloer of fundering heeft u aan betonzand in een bigbag voldoende. Een bigbag betonzand is 1 kuub en vergelijkbaar met 1.500 kilogram. Heeft u maar een heel klein betonvloertje te maken, dan kan een halve bigbag voldoende zijn.

Een bigbag betonzand kopen bij Bestel Grind en Zand

Wilt u een bigbag betonzand kopen? Dan kunt u terecht bij Bestel Grind en Zand. Wij verkopen alle soorten zand, waaronder betonzand. Ook voor betongrind kunt u bij ons terecht, zodat u alle onderdelen voor een betonmortel bij elkaar heeft. Bovendien krijgt u van ons altijd een staffelkorting bij het bestellen van meerdere soorten zand of grind. Heeft u andere soorten zand nodig? Bekijk alle soorten die wij in onze webshop verkopen tegen een scherpe prijs. Met behulp van onze calculator kunt u eenvoudig uitrekenen hoeveel betonzand u nodig heeft.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.