Bigbag brekerzand

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Met een bigbag brekerzand is al veel bestrating in te vegen

Bent u nieuwe bestrating aan het leggen? Dan horen hier uiteraard voegen in. Het is belangrijk om voor de voegen wel het juiste zand te kiezen. Niet iedere zandsoort is hier geschikt voor. Kiest u voor brekerzand, dan weet u zeker dat u het beste zand heeft waarmee u de voegen kunt invegen. Met een bigbag brekerzand komt u een heel eind. Een bigbag is voorzien van 1 m³, voldoende voor het invegen van een tuin of straat. Is dit misschien net iets teveel? Een halve bigbag kan uiteraard ook.

Waarom is een brekerzand bigbag de beste oplossing?

Koopt u van brekerzand een bigbag, dan heeft u het beste zand om te gebruiken voor het invegen van bestratingen en zo mooie voegen te krijgen. Waarom is brekerzand zo geschikt? Brekerzand is zeer fijn gemalen natuursteen. Brekerzand is de kleinste fractie dat vrijkomt bij het breken van natuursteen. De belangrijkste eigenschap van brekerzand, is dat het zand hoeken en randen heeft en in elkaar grijpt. Dit is exact wat u nodig heeft voor uw straatwerk. De bestrating blijft zo goed op zijn plaats en bovendien is brekerzand waterdoorlatend, niet geheel onbelangrijk bij bestratingen. Met brekerzand heeft u ook minder kans dat er onkruid uit de voegen groeit.

Een bigbag brekerzand kopen bij Bestel Grind en Zand

Heeft u brekerzand nodig? U kunt zowel een hele als halve bigbag brekerzand kopen bij Bestel Grind en Zand. Ook als u meerdere bigbags nodig heeft voor zeer grote bestratingswerken, dan zit u bij ons goed. Wij berekenen zelfs een staffelkorting als u meerdere bigbags brekerzand bij ons aanschaft. Na bestelling hoeft u niet zelf met het zand in de weer, wij zorgen ervoor dat uw bestelling bij u op locatie wordt geleverd. Lees op onze website wel even de voorwaarden, zodat we uw bestelling brekerzand ook daadwerkelijk goed en snel kunnen afleveren.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.