Bigbag metselzand

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Een bigbag metselzand voor het metselen van uw muurtjes

Of u nu een klein muurtje moet metselen, een heel woonhuis of wilt u een muur stucen, u heeft metselmortel nodig. Metselmortel is een mix tussen cement, zand, water en eventueel toeslagstoffen. Van alle stoffen in metselmortel, heeft u metselzand het meest nodig. Daarom is het erg belangrijk dat de kwaliteit van het zand goed is. U kunt hier niet zomaar iedere soort zand voor gebruiken, daarvoor zal het metselwerk te zwak worden. Metselzand is het meest geschikt voor het maken van metselmortel. Metselzand is gewonnen uit de rivieren en heeft een hoekige korrel, wat zeer geschikt is om te gebruiken voor metselmortel. Koop daarom een bigbag metselzand als u moet metselen.

Van metselzand een bigbag bestellen? Voldoende of juist niet?

Het is noodzakelijk om voldoende zand te gebruiken bij het metselen. In de regel heeft u voor één deel cement drie delen metselzand nodig. Kortom, van metselzand een bigbag kopen, is verstandig. Een bigbag bevat een kuub metselzand en mocht dit toch teveel zijn, dan zijn er ook bigbags van een halve kuub verkrijgbaar. Maak nooit een hele bigbag met metselmortel aan, tenzij u met meerdere mensen metselt. U gaat dit anders nooit in een korte tijd kunnen verwerken en dan zal de mortel uitharden en onbruikbaar worden. Bij Bestel Grind en Zand is metselzand scherp geprijsd en wij hebben een online rekenwijzer om te bepalen hoeveel metselzand u nodig heeft.

Uw metselzand kopen bij Bestel Grind en Zand

Of u nu één bigbag metselzand nodig heeft of meerdere bigbags, u kunt voordelig metselzand kopen bij Bestel Grind en Zand. Dit gaat ook nog eens heel eenvoudig online in onze webshop en u hoeft niet in de benen te komen voor het vervoer van uw bigbags. Wij zorgen voor een correcte levering op de plek waar u het metselzand nodig heeft. Heeft u nog andere zandsoorten nodig? Bekijk ons verdere assortiment in de webshop. Bij ons kunt u voordelig terecht voor vrijwel alle zand- en grindsoorten.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.