Bigbag ophoogzand

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Breng met een bigbag ophoogzand de nodige verandering aan

Wilt u veranderingen aanbrengen aan uw tuin, nieuwe bestrating aanleggen voor uw bedrijfsterrein of misschien een vijver? U heeft hiervoor veel zand nodig, maar niet iedere zandsoort is hier geschikt voor. U heeft zand nodig dat een basis vormt waarop uw tuin of bestrating is aangelegd. Een vereiste is dan zeker dat het zand niet zomaar uit elkaar mag vallen. Bestrating zal inzakken en u krijgt kuilen. Ook moet het onderliggende zand geschikt zijn tegen water. Uiteraard komt het zand met vocht in aanraking, maar dit mag de structuur van het zand niet veranderen. Met een bigbag ophoogzand heeft u een zandsoort met een dichte structuur en ideaal voor het gebruik van uw ondergronden.

Waarom voor ophoogzand een bigbag gebruiken?

In de regel zult u bij een verandering van tuin of terrein erg veel ophoogzand nodig hebben. Voor ophoogzand een bigbag bestellen is daarom zeker verstandig. Een bigbag bestaat uit een kuub ophoogzand en er is ook halve bigbags te bestellen, voor als u een kleiner gebied wilt ophogen of verstevigen. Ophoogzand is zeer geschikt als ondergrond voor uw terras, paden of uw oprit. Ophoogzand is stevig genoeg om het gewicht van uw auto te dragen, maar dan is het wel belangrijk dat het zand goed wordt aangebracht. U moet ophoogzand daarom altijd aantrillen, zodat het zand een stevige en stabiele basis vormt.

Een bigbag ophoogzand kopen bij Bestel Grind en Zand

Heeft u ophoogzand nodig, dan kunt u een bigbag ophoogzand kopen bij Bestel Grind en Zand. Wij hebben hele bigbags van 1 m³, maar ook voor een halve bigbag ophoogzand zit u bij ons goed. U kunt ophoogzand gemakkelijk online in onze webshop kopen, maar u mag ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen, als u meer wilt weten over het gebruik van ophoogzand. Wij kunnen u goede en bruikbare adviezen geven, vooral als u nog niet vaak met ophoogzand heeft gewerkt.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.