Dakgrind

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Met dakgrind blijft uw dakbedekking liggen

Het isoleren van daken is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. Hoe meer u uw woning isoleert, des te meer energie kunt u besparen en dit houdt een lagere energierekening in. Een veel gebruikte methode om een plat dak te isoleren, is het isoleren van buitenaf. Dit houdt in, dat het isolatiemateriaal buitenaf geplaatst wordt. Vooral ook als de dakbedekking nog goed is, dan is het niet nodig om deze te verwijderen. De isolatieplaten komen op de dakbedekking. Het is vervolgens niet meer nodig om wederom dakbedekking aan te brengen over de isolatieplaten, maar ze moeten wel stevig liggen. Dit kan dakgrind. Het dakgrind houdt de isolatieplaten op de plaats en zorgt tevens voor een goede afvoer van regenwater.

Welk soort dakgrind kopen?

Dakgrind kan voor platte daken essentieel zijn ter bescherming van de dakconstructie. Dakgrind bestaat normaliter uit wat zwaardere stenen dan siergrind of tuingrind. Er hoeft namelijk niet veel over gelopen te worden en grotere stenen houden alles beter op zijn plaats. De beste afmetingen voor dakgrind is 16-32. Dit zijn mooie stenen en doordat ze afgerond zijn, zullen ze het onderliggende isolatiemateriaal of dakbedekking niet beschadigen. Regenwater wordt gereduceerd afgevoerd, waardoor u nooit last heeft van grote plassen water op het dak, maar ook niet in uw tuin. Dakgrind geeft ook bescherming tegen het langdurig blootstaan van de dakbedekking aan uv-licht. Hierdoor wordt de levensduur van dakbedekking verlengd.

U kunt dakgrind bestellen bij Bestel Grind en Zand

Voor zowel grote daken als kleine daken, kunt u uw dakgrind bestellen bij Bestel Grind en Zand. Wij hebben grind in diverse maatvoeringen, dus ook voor uw dak vindt u bij ons het juiste grind. Wij bieden u de keuze voor het bestellen van één of meerdere bigbags dakgrind van 1 kuub of voor een halve bigbag. Weet u nog niet helemaal hoeveel dakgrind u nodig heeft voor uw dak? Onze online rekenhulp helpt u verder.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.