Siergrind

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Maak een prachtig tuinpad met siergrind

Wilt u een tuinpad aanleggen of een oprit, maar ziet u op tegen het aanleggen van bestrating? Tegels leggen voor een bestrating is niet iets waar iedereen even vaardig in is. U kunt het gemakkelijk maken door uw tuinpad of oprit te vullen met siergrind. Dit is niet alleen erg gemakkelijk om snel een tuinpad te creëren, esthetisch is een tuinpad met siergrind erg mooi om te zien. Siergrind laat gemakkelijk regenwater door. Heeft u hieronder een goed doorlatende grond, dan zal er geen water blijven staan en blijft uw tuinpad droog.

Waar op letten bij siergrind kopen?

Er zijn enkele dingen om op te letten bij siergrind kopen. De onderliggende grond is erg belangrijk. Siergrind laat gemakkelijk vocht door, dan moet de grond voldoende doorlaten. Ophoogzand is hiervoor niet geschikt. U loopt dan het risico dat water niet voldoende snel de grond intrekt. Gebruik als zandlaag onder het grind brekerzand en breng ook een gronddoek aan. Zo voorkomt u eventuele onkruid dat boven het siergrind uit groeit. Brengt u siergrind aan op een oprit of parkeerterrein, dan moet u wederom rekening met de ondergrond houden. Doordat er regelmatig met banden over het grind wordt gereden, ontstaat er spoorvorming en grind kan wegschieten. Leg onder het grind grindplaten aan. Dit zijn kunststof matten, die spoorvorming voorkomen.

Uw siergrind bestellen bij Bestel Grind en Zand

Siergrind is dus breed inzetbaar, zowel voor tuinpaden, opritten, parkeerterreinen, maar ook als dakgrind om dakbedekking of zonnepanelen vast te zetten. Wilt u siergrind bestellen, bekijk dan de webshop van Bestel Grind en Zand. Onze naam laat al niets te raden over, dus u mag verwachten dat wij verschillende formaten siergrind in ons assortiment hebben. Tevens hebben wij ook diverse soorten zand voor de ondergrond en u krijgt bij bestelling van meerdere big bags ook nog staffelkorting. Wij doen er na bestelling alles aan om uw zand of grind correct op de plaats van bestemming te af te leveren.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.