Tuingrind

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Maak een mooi en stevig pad met tuingrind

Wilt u uw oprit of tuinpaden niet van bestrating voorzien, dan heeft u nog een andere keuze, namelijk tuingrind. Tuingrind komt u erg veel tegen voor tuinpaden, paden voor industrieterreinen en parkeerterreinen. Tuingrind heeft dan ook vele voordelen. Het is gemakkelijk om aan te brengen, u hoeft namelijk geen specifieke kennis te hebben. Dit is wel het geval als u bestrating aanlegt. Tevens is tuingrind goed vocht doorlatend. U zult geen last hebben van plassen met water op uw tuinpad of terrein, wanneer hier tuingrind ligt. Daarnaast is tuingrind ook esthetisch mooi om te zien.

Welk soort tuingrind kopen?

Grind is een natuurlijk product en is het resultaat van erosie. Door de loop der jaren wordt gesteente door de rivieren getransporteerd en vermengt met zand. Door de stroming in de rivier en het schuren door zandkorrels, zijn de stenen afgerond. Er is ook tuingrind te koop dat machinaal wordt afgerond in grote trommels. Voorwaarde voor tuingrind is dat de stenen afgerond zijn. Zijn ze dit niet, dan wordt het split genoemd. Ronde stenen zijn noodzakelijk, zodat er gemakkelijk over te lopen is en ook autobanden niet beschadigd worden. Gebruikt u tuingrind voor paden en parkeerterreinen, dan mogen de stenen ook niet te groot zijn. U kunt daarom tuingrind kopen in diverse afmetingen, zoals 4-8 tot 8-16. Dit zijn de reguliere afmetingen voor tuingrind.

Tuingrind bestellen bij Bestel Grind en Zand

Of u nu veel tuingrind nodig heeft of misschien maar weinig om een kleine border mooier te laten lijken, u kunt tuingrind bestellen bij Bestel Grind en Zand. Wij leveren hele en halve bigbags van een kuub. In de regel heeft u voor een stabiel grindpad een laag van 5 centimeter tuingrind nodig. U heeft dan een stabiele laag waar u prettig overheen kunt lopen. U moet ook rekening houden met de ondergrond. Worteldoek aanbrengen is zeer verstandig. Hiermee voorkomt u dat onkruid door het grind naar boven komt. Voor een parkeerterrein zijn ophoogzand, gebroken puin en/of grindplaten een goede ondergrond.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.