Zandbakzand

Bestel Grind en Zand

Topkwaliteit grind en zand, bestel snel via onze webshop, in big bag bij u bezorgd!

Advies nodig?

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om de bestelling telefonisch af te nemen. 

Wilt u zand bestellen? Bij ons kunt u heel gemakkelijk zand bestellen per kubieke meter.

Ook voor alle soorten grind bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren grind in big-bags of los.

Vul met zandbakzand een zandbak met schoon en veilig zand

Een zandbak vullen doet u natuurlijk niet met iedere zandsoort. Sterker nog, u moet juist met een zandbak erg goed opletten welk soort zand u gebruikt. Het zand mag geen steentjes en grove zandkorrels bevatten, waarbij kinderen hun knieën en armen openhalen. Er mag geen leem in het zand zitten, want dit blijft aan de kinderknietjes plakken. Omtrent het gebruik van zand in de zandbak zijn er ook nog vereisten. Het zand mag niet modderig worden tijdens een regenbui, maar ook niet uit elkaar vallen, zodat er geen vormen mee te maken zijn. Kortom, zandbakzand is de enige zandsoort dat geschikt is.

Waarom zandbakzand kopen voor een zandbak?

Zandbakzand, ook wel eens speelzand genoemd, heeft alle eigenschappen om gebruikt te worden in een zandbak. Het zand is uitermate goed schoongespoeld en gezeefd. Steentjes en grove onderdelen zitten er niet meer in. Kinderen zullen zich nooit kunnen verwonden aan het zand. Tevens plakt zandbakzand goed, zodat er zandkastelen en zandtaarten mee te maken zijn. Het zand is zeer fijn en voelt voor kinderknieën zacht aan. Wilt u een zandbak vullen voor in uw tuin, dan heeft u aan een halve bigbag meestal genoeg, dit een halve kuub. Heeft u toch een grote zandbak, dan kunt u gaan voor een hele bigbag van een kuub. Het dient de aanbeveling om voor het vullen van de zandbak een gronddoek aan te brengen. Hiermee voorkomt u onkruid in de zandbak.

Zandbakzand bestellen bij Bestel Grind en Zand

Wilt u uw kinderen een plezier doen? Een zandbak in de tuin zorgt altijd voor veel speelplezier. Hiervoor kunt u zandbakzand bestellen bij Bestel Grind en zand. U hoeft zelf helemaal niet in te zitten hoe u al dit zand bij u in de achtertuin krijgt, wij zorgen voor een professionele levering van uw zandbakzand. Weet u niet helemaal zeker hoeveel zandbakzand u nodig heeft? Vul dan onze online rekenhulp in, zodat u een goede inschatting kunt maken.

Wij stemmen onze producten volledig op uw wensen af. Heeft u vragen over onze producten? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons tijdens kantooruren (08.00 – 17.00 uur) telefonisch bereiken op 0493-314850. U kunt ons ook mailen op contact@bestelgrindenzand.nl.